Header:

Blog

Uključi se u našu potragu za blagom!

Vijesti

Uključi se u našu potragu za blagom!

Poziv za volontiranje

Uključi se u našu potragu za blagom !

Da, upravo je to ono što radimo a sada je pravo vrijeme da proširimo svoj tim i stoga, želimo uključiti još više mladih ljudi u ovu super priču koji će raditi na promociji filantropije i vrijednosti koje Fondacija njeguje, a istovremeno doprinijeti namicanju sredstva za mentorske programe i na taj način podržati druženje starije i mlađe braće i sestara.

● Imaš između 19 i 25 godina?
● Imaš volonterskog iskustva i želiš usavršavati svoje vještine?
● U Sarajevu si i možeš redovno dolaziti na sastanke
● U svoje obaveze možeš uklopiti 15 sati mjesečno koje možeš i želiš posvetiti volontiranju u ovom projektu u periodu od oktobra 2022. do juna 2023. godine?
(volonterski sati se fleksibilno raspoređuju tokom mjeseca)

Ako ispunjavaš ove tehničke kriterije, nastavi čitati, postaje još zanimljivije!

● Voliš nalaziti kreativna rješenja?
● Vješto koristiš društvene mreže i zanima te online komunikacija?
● Lijepo pišeš ili fotografišeš?
● Organizaciju događaja imaš ‘u malom prstu’?
● Skupljao/skupljala si nekad sredstva za humanitarne svrhe ili donirao/donirala?
● Želiš biti dio pozitivnih promjena u društvu?
● Pri spomenu društveno-odgovornih firmi u BiH, naumpadaju ti barem tri?

Ako je tvoj odgovor na barem dva pitanja potvrdan, onda si ti osoba koju tražimo i želimo ti dobrodošlicu u našu tim tragača.

Biti dio ovog tima znači biti jedan/jedna od onih kojima su empatija, solidarnost i darežljivost životni stil i koji svakodnevno kreiraju sretne trenutke za sve, a posebno za svu stariju i mlađu braću i sestre iz programa Stariji brat, starija sestra. Cilj nam je omogućiti da se što više starije i mlađe braće i sestara kvalitetno druži i u budućnosti

Ukoliko te zanima nešto više o radu Fondacije i o samom programu, posjeti nas na www.mentorstvo.ba ili nas kontaktiraj na fsbss@mentorstvo.ba kao i putem društvenih mreža.

➔ Ukoliko želiš biti dio ove pozitivne i inspirativne priče, odgovori nam na par pitanja dostupnih OVDJE. Poziv je otvoren do 13.oktobra 2022. godine do 23:59 h.