Slider 1:
Slider 2:
Slider 3:
Slider 4:
Slider 5:

Blog

Zaigrana subota sa volonterima programa Stariji brat, starija sestra

Vijesti

Zaigrana subota sa volonterima programa Stariji brat, starija sestra

U sklopu kampanje Porasti svijete u(z) sretno dijete, koja ima za cilj obezbijediti novčana sredstva za nastavak realizacije programa Stariji brat, starija sestra, volonteri i volonterke Fondacije Stariji brat, starija sestra protekli vikend organizovali su događaj pod nazivom „Zaigrana subota“ u saradnji sa Rotaract Club Sarajevo.

Gosti događaja imali su priliku detaljnije se upoznati sa programom Stariji brat, starija sestra kao i razgovarati o ličnim iskustvima volontera i volonterki programa kroz društvene igre i druženje. Prema riječima gostiju, ovakav vid druženja, koji ima pozadinu kao što je program Stariji brat, starija sestra, odraz je dobročinstva i misije da djeca u potrebi budu istinski sretna i da našom filantropijom gradimo svjetliju budućnost za sve.

Zbog izuzetno dobrih rezultata za 17 godina trajanja programa Stariji brat, starija sestra u Sarajevu, Fondacija Stariji brat, starija sestra nastoji omogućiti da se što više parova djece i volontera/ki kvalitetno druži i u budućnosti.

Volonteri i volonterke Fondacije nastavljaju sa kampanjom. Izradili su promotivne bedževe, cekere, majice i ruksake koji oslikavaju druženja braće i sestra, a isti se mogu naručiti putem društvenih mreža Fondacije.

Uplate možete izvršiti putem platforme Doniraj.ba ili na naš transakcijski račun:

Vlasnik računa: Fondacija za podršku i razvoj mentorskih programa "Stariji brat, starija sestra"

Naziv banke: NLB Banka d.d. Sarajevo

Broj računa: 1322602023286553
Svrha uplate: Donacija u Fond SBSS


Donacijom u SBSS fond pomažete djeci u potrebi da dobiju podršku i mentorstvo starijeg brata ili sestre!