Slider 1:
Slider 2:

Blog

Dvostruki pokloni uz novu kampanju...

Vijesti

Dvostruki pokloni uz novu kampanju...

Jako je važno da se tokom pandemije održava fizička distanca, koja ne znači i socijalna distanca, što mnogi ne razlikuju. To nam je važno naročito u narednom periodu kada nam dolaze zimske radosti. Uvijek se možemo družiti, zabavljati kao i poklanjati krupne sitnice ljudima koje volimo kao i onima kojima je to potrebno. Pokazat ćemo vam kako da kupite jedan poklon, a poklonite dva tj. način da i uz distancu ipak ostanete povezani sa mnogim drugim ljudima.

Naime, Fondacija za podršku i razvoj mentorskih programa Stariji brat, starija sestra proširila je porodicu koja trenutno priprema novu kampanju za tekuću godinu. Fundraising porodica postala je bogatija, sretnija i jača tako što je uključila 9 novih članova i članica u ovu super priču koju je nastavilo 5 starih članica. Volonteri i volonterke Fundraising porodice odmah su se bacili na posao i trenutno pripremaju novu kampanju pod starim sloganom ,,Porasti svijete u(z) sretno dijete''. Cilj kampanje je obezbijediti novčana sredstava kako bi se druženja djece i volontera/ki nastavila i kako bi omogućili druženja za nove parove, kako u Sarajevu tako i u drugim gradovima u kojima se trenutno implementira projekat

Trenutno se vrši finalizacija načina provođenja aktivnosti koje je fundrasing tim isplanirao za naredni period uz pridržavanje svih mjera i preporuka kriznog štaba. Cilj ovih aktivnosti je sama promocija projekta, ali i zabava za sve one koji žele da podrže našu kampanju.

Isto tako, svi oni koji se nađu na mogućem mjestu održavanja događaja moći će poržati kampanju kupovinom raznih sitnica koje vrijedno spremaju volonteri i volonterke Fundraising porodice. Poklonima obradujte svoje najdraže, a samim tim i djecu i volontere/ke uključene u projekat Stariji brat, starija sestra.

Gdje, kako i na koji način saznat ćete uskoro na stranici mentorstvo.ba, te na društvenim mrežama – Fondacija za podršku i razvoj mentorstva 'Stariji brat, starija sestra'.

Pratite nas...

Priredile: Sanela Šehić i Elmira Ramadani, volonterke Fondacije SBSS